" />

08.11.2019

PARIISIN KEVÄT klo 20:30

Kovasetti ylpeänä esittää:

Perjantaina 8.11.2019
PARIISIN KEVÄT
Apollo, Turku

ovet klo 20:30
showtime klo 22:00

Liput:
Ennakko: 25e + palvelumaksu
Ovi: 30e

Ennakkomyynti: https://www.ticted.com/fi/events/4734

PARIISIN KEVÄT
Pariisin Kevät perustettiin vuonna 2006. Keikkailevana bändinä PK aloitti vuonna 2010 ja kokoonpano on pysynyt alusta asti samana. Ensimmäinen single ”Samoilla raiteilla” ilmestyi vuonna 2007. Pariisin Kevät on Arto Tuunela, Artturi Taira, Ilari Kivelä, Antti Pouta ja Reko Aho.

Diskografia
• Meteoriitti (2008)
• Astronautti (2010)
• Kaikki on satua (2012)
• Jossain on tie ulos (2013)
• Musta laatikko (2015)
• Kuume (2017)