17.9.2022

BRYMIR + KAUNIS KUOLEMATON + I REVOLT

BRYMIR + KAUNIS KUOLEMATON + I REVOLT

La 17.9.2022, ovet klo 19
Apollo, Turku
Liput ennakkoon 16€ www.tiketti.fi ovelta 18€

AIKATAULU:
19:00 OVET
19:40 – I Revolt
20:30 – Kaunis Kuolematon
22:00 - Brymir

********************************************

Suomen melodisen death metalin nopein, tiukin ja kaunein yhtye Brymir palaa Turkuun yli kahden vuoden tauon jälkeen. Seurakin on kylmäävän kovaa: lavan jakaa järisyttävän kovaan suosioon noussut Kaunis Kuolematon. Turpasaunan lämmittää riffimetallikone I Revolt.

BRYMIR julkaisi uusimman Wings Of Fire -albuminsa maaliskuussa 2019 ja on sen myötä kiertänyt Eurooppaa, Japania ja Suomen suurimpia lavoja mm. Battle Beastin ja Children of Bodomin kanssa. Ympäri maailman kehuttu albumi tarjoaa sekoituksen eeppisiä melodioita, melankoliaa ja armotonta nopeutta. Yhtye kiinnitettiin valtavalle Napalm Records -yhtiölle ja uuden levyn julkaisu lähestyy. Livenä Brymir iskee kappaleensa pysäyttämättömällä voimalla.
https://www.youtube.com/watch?v=N4qjqEcNVVU

Keikkapaikan toisensa jälkeen loppuun myyvä KAUNIS KUOLEMATON on suomalaisen melankolian ruumiillistuma.
Yhtyeen omalaatuinen soundi vaihtelee kauniista ja haikeista puhtaasti lauletuista melodioista raastaviin huutoihin ja raskaaseen jyräykseen.

KK julkaisi kolmannen täyspitkänsä 27.11.2020 ja on kerännyt levyllä huomiota ja kehuja ympäri maailman – nostaen heidät genrensä yhdeksi merkittävimmistä yhtyeistä Suomessa. Kaunis Kuolematon on todistetusti unohtumaton livekokemus ja koronan aiheuttama keikkapula on nostanut yhtyeen paloa päästä yleisön eteen entistä enemmän. Apollo – luvassa on jotakin ainutlaatuista.
Kaunis Kuolematon – Hautajaiset
https://www.youtube.com/watch?v=5z3qHs2fQPw

Yksi suomen nuorista ja lupaavimmista nousukkaista metallin parissa on riffimetallia ja raskaita lauluja yhdistävä I REVOLT, jonka keikkojen on kuvailtu olevan kuin musiikillinen turpaanveto.

Yhtye on nuoressa iässään jo esiintynyt muun muassa Tuska-festivaalilla ja yhdessä yhtyeiden kuten Omnium Gatherum, Rytmihäiriö, Unearth, Medeia, Nicole ja Brymir kanssa. Koronan jyllätessä oli bändi myös osana Knotfestin järjestämää Pulse Of The Maggots -virtuaalifestivaalia ainoana suomalaisena yhtyeenä, ansaiten hyvin osuvaa näkyvyyttä ja hyviä arvosteluja ympäri pallon.