" />

31.5.2019

BLIND CHANNEL klo 20

Kovasetti ylpeänä esittää:
BLIND CHANNEL
Pe 31.5. Apollo, Turku
+ support: Vagabond Hearts
ovet klo 21:00
showtimes 21:15 & 22:00

Liput:
Early Bird 10€ +pm
Ennakko 13€ + pm
Ovi 18€

Ennakkomyynti: https://www.ticted.com/fi/events/4625

Juuri ensimmäisen Emma-ehdokkuuden pokannut, Suomen energisimpiin live-kokoonpanoihin kuuluva Blind Channel Turun Apolloon! Viimeisen neljän vuoden ajan nuori ja nälkäinen violent pop -yhtye on useaan otteeseen todistanut, kuinka paljon asioita voi tapahtua kovalla työllä ja periksi antamattomalla asenteella. Medioiden keskuudessa jopa modernin rock-scenen ”Backstreet Boysiksi” tituleeratusta yhtyeestä povataan myös potentiaalista manttelinperijää esimerkiksi HIM:in Ja The Rasmuksen kaltaisille kansainvälisille menestystarinoille.

Mitä voi tapahtua, kun yhteen hitsataan saumattomasti rock-henkinen asenne, energia ja adrenaliini sekä nykypäivän pop-musiikin tarttuvimmat koukut? Lopputulos on äärimmäisen koukuttava ja energinen paketti, jota yhtye kuvailee termillä ”Violent Pop”.

Onnistuneiden ulkomaan kiertueiden ohella mm. Hollywood Undead, Simple Plan, Amaranthe sekä All That Remains -yhtyeiden kanssa, Blind Channel -debyytti ’Revolutions’ sekä seuraaja ’Blood Brothers’ ja saikin useita ylistäviä arvioita sekä yleisöltä, että medialta. Albumeista jälkimmäinen pokasi myös yhtyeen ensimmäisen Emma ehdokkuuden vuoden rock-albumin kategoriassa. Blind Channel on lunastanut paikkansa yhtenä maamme lupaavimmista musiikkivienti-yhtyeistä pitkään pitkään aikaan.

Web -> http://www.blindchannel.fi
Over My Dead Body -musavideo -> https://youtu.be/lxUzL4EyfI0

https://www.facebook.com/VagabondHearts.band/?ref=bookmarks